BIOSKIN
PROFESSZIONÁLIS TESTTEKERCSELÉS KÖNNYEDÉN

Ismerd meg termékeink összetételét és működését egy picit közelebbről

A természetes hatóanyagok, erős vérbőséget okozó hatásuknál fogva intenzív vérkeringést idéznek elő a kötőszövet felső rétegeiben.
Ennek eredményeként, a test mélyebb rétegeiben rövid ideig tartó hidegérzet lép fel, melyet a szervezet úgy próbál kiegyenlíteni, hogy hőt termel, amit a bőr alatt lerakódott salakanyagok elégetéséből nyeri.

Bioskin Előkezelő krém

Az extra hatékony zöld kávés előkezelő krém bio rozmaring-kivonattal, forradalmi újdonság az alakformálásban.

A zsírégetésben meghatározó szerepet játszó L-Carnitin, valamint a természetes zöld kávé-kivonat klorogénsav tartalma segíti a zsírpárnák le-bontását, gátolva a zsírlerakódást, fokozza a sejtek anyag-cseréjét. Hidratál, feszesít, antioxidáns, anti-aging sejtvédő hatású.

Bioskin oldat

Innovatív összetételű termék zöld kávé-kivonat, koffein, L-carnitin és rozmaring olaj tartalma a problémás helyeken elősegíti a makacsul felhalmozódott zsírpárnák lebontását, fokozza a sejtek anyagcseréjét, használatával a narancsbőr ellen is felvehetjük a harcot.

Bőrbarát összetételű, hypoallergén, tartósítószert, mesterséges illat -és színezőanyagot nem tartalmaz.

Elasztikus fásli

Kiváló minőségű latex-mentes testkezelő fásli, amely kifejezetten karcsúsító eljárásokhoz lett kifejlesztve. A testtekercselés során felszabaduló méreganyagokat hatékonyan magába szívja.

Használata során nem nyúlik, nem bolyhosodik. Mosógépben 40-60 fokon mosható, szárítógépben szárítani nem ajánlott.

A FÁSLIZÁS FOLYAMATA 6 EGYSZERŰ LÉPÉSBEN
A termék használatának elsajátítása nem igényel szakértelmet. A fáslizást egy kis gyakorlással bárki pillanatok alatt begyakorolhatja.
Bioskin testtekercselés
OTTHONI TESTTEKERCSELÉS

6 LÉPÉSBEN

Első lépés

A feltekert fáslikat helyezd a műanyag tálba és áztasd meleg vízbe. Pár perc elteltével csavard ki a beáztatott fáslikat, amennyire tudod.

Második lépés

Tölts a mérőpohárba 30 ml oldatot, és 30 ml meleg vizet, majd öntsd rá eloszlatva a hígított oldatot a fáslikra.

Harmadik lépés

Kend fel, és finoman masszírozd be körkörös mozdulatokkal, a combod, popsid, hasad, derekad az előkezelő krémmel.

Negyedik lépés

Kezd el betekerni a fáslikkal a combod, a térdedtől haladva. Mindig belülről kifelé, lentről felfelé tekerd a fáslikat. Amikor egy kész, tűrd be a végét.

Ötödik lépés

Vedd fel a műanyag ruhát vagy feküdj le egy edző matracra, és takard be magad egy törülközővel, vagy takararóval.

Hatodik lépés

A hatóidő lejárta (30-35 perc) után vedd le a műanyag ruhát, majd csavard le magadról a fáslikat. Törülközz meg.

Használat előtt a jobb eredmény elérése érdekében érdemes bőrpuhító, radírozó hatású tusfürdőt, bőrradírt használni a kezelni kívánt testrészeken.

 1. Áztasd be a feltekert fáslikat meleg vízbe. Első alkalommal ügyelj arra ,hogy a fáslik teljesen beszívják a vizet.
 2. Csavard ki a beáztatott fáslikat amennyire tudod
 3. Önts a mérőpohárba 30ml oldatot (3d Slim Therapy ), és rá 30ml meleg vizet
 4. Öntsd rá a hígított oldatot az előzőleg meleg vízbe áztatott majd kicsavart fáslikra. Ügyelj arra hogy minden fáslira kerüljön oldat.
 5. Kend be a combod, hasad elől-hátul előkezelő (Fat Burn Therapy ) krémmel. Sérülésre, nyílt sebre ne kerüljön.
 6. Kezd el betekerni a fáslikkal a combod a térdedtől haladva felfelé.

Mindig belülről kifelé, lentről felfelé tekerd. Gyakorolj enyhe nyomást a fáslikra, de ne szorítsd meg túlzottan vigyázva a megfelelő vérkeringés fenntartására. Amint az első fáslival felértél ,tűrd be a végét. A hasi résznél ügyelj arra, hogy ne legyen túl szoros. A karokat is kezelhetjük ezzel az eljárással, fontos megemlíteni, hogy a könyöknél csak enyhe nyomást gyakoroljunk rá nehogy elszoritsuk a vérkeringést.

 1. Mikor kész vedd fel a műanyag ruhát (ajánlatos zokni nélkül mert vizes lesz), vagy feküdj le egy jóga/edző matracra, napágyra stb, és takard be magad egy törülközővel, takaróval.
 2. Pihenj 30-35 percet, fekve, ülve olvasgatva vagy takaríts akár ahogy kedved tartja

Először enyhe meleget fogsz érezni, majd mikor a hatóanyagok akcióba lépnek, lehűl a bőröd. Erre reagálva a szervezeted elkezd felmelegedni, és beindulnak a narancsbőr elleni folyamatok, „elégnek” el a bőr alatt felhalmozódott salakanyagok, ekkor már meleg érzést, enyhe bizsergést tapasztalhatsz. Amennyiben kellemetlen, égő érzést, bárminemű fájdalmat tapasztalsz szakítsd meg a kezelést,  vedd le a műanyag ruhát, majd csavard le magadról a fáslikat.

 1. A hatóidő lejárta (30-35 perc) után vedd le a műanyag ruhát, majd csavard le magadról a fáslikat.
 2. Törülközz meg

A kezelést követően a fürdést nem javasoljuk hiszen a krémek még 1-2 órán át dolgoznak

 1. A fáslikat öblítsd ki, majd dobd be a mosógépbe. Bármivel együtt moshatod, elég 40 fokon. Szárítógépben szárítani nem ajánlott.
100% TERMÉSZETES ALAKFORMÁLÓ HATÓANYAGOK

Gyakran ismételt kérdések

Összegyűjtöttük a leggyakrabban felmerülő kérdéseket a termék használatával kapcsolatban

Az Egyesült Államokban és Angliában már évtizedek óta ismert és népszerű eljárás a testtekercselés – body wrapping -, amit kifejezetten erre a kezelésre kifejlesztett krémekkel, beáztató oldatokkal, és speciális fáslikkal végeznek.

Egy szett 8 alkalomra elegendő, az 5 fáslival pedig a két combot, a popsit, hasat, tudjuk betekerni (átlagos testtömeget figyelembe véve, 2 fásli a combokra, egy a popsitól a has aljáig, 2 db a hasra a melltartó alattig). A kúrát hetente 2 alkalommal javasoljuk, melyet az elért eredmények után, 3-4 havonta célszerű megismételni

Nem javasoljuk a fólia használatát. A fásli előnyei a fóliával szemben:

 • az elégetett salakanyagokat a fásli magába szívja, míg a fóliánál a bőr áteresztő képessége miatt ezek az anyagok visszakerülhetnek a bőrbe,
 • a fásli újra felhasználható, mosógépben mosható,
 • használata során nem szorítja el a kezelt területet, nem kell levágni

Termékeink hatásának eredménye nagyban függ a kiindulási állapottól, napi testmozgástól, étkezési szokásoktól és a termék használatának gyakoriságától. A tapasztalat azt mutatja, hogy a 8 alkalom már látható, érezhető eredményt hoz.

A várandós kismamáknak nem javasoljuk, ahogy más testkezeléseket sem. Viszont a terhességet követően a készítmény használata kimondottan ajánlott, hogy a bőr mihamarabb visszanyerje eredeti állapotát.

Igen, sőt kimondottan javasoljuk. A krémek a testtekercselést követően még 1-2 órán át “dolgoznak” ezért a kezelést követő mozgás fokozza a vérkeringést, ezáltal kedvezően hat a bőr feszesítésére.

Termékeink tartósítószer-mentes, hypoallergén készítmények., bio alapanyagokkal ezért nem váltanak ki allergiás reakciót. Javasoljuk viszont használat előtt az összetevők figyelmes átolvasását, ha fenn áll nálad egyéni érzékenység.

Milyen esetekben nem alkalmazható a kezelés? *

*Amennyiben nem tudod eldönteni, hogy használhatod-e a termékünket, kérünk keresd fel ügyfélszolgálatunkat.

 • menstruáció, terhesség, szoptatás
 • daganatos betegség
 • szívbetegség
 • nem kezelt magas vérnyomás
 • lázas betegség
 • visszérgyulladás
 • nyirokérgyulladás
 • nyílt seb
 • klausztrofóbia
 • trombózis
 • ízületi gyulladás
 • szív-és keringésirendszer-elégtelenség
 • jelentős artériásnyomás-változás esetén
 • szívinfarktus
 • akut gyulladások esetén
 • pszoriázis (pikkelysömör)
 • ekcéma
 • bőrfekély
 • bőrsérülés