Showing all 7 results

Kategóriák
Termék/lap 9 24 36
Bezárás

3D Slim Therapy Beáztató oldat 250ml

4,900Ft
Az innovatív összetételű beáztató oldat, extra hatékony zöld kávéval és bio rozmaring-kivonattal a professzionális fáslis testtekercseléshez lett gyógyszerészek által kifejlesztve. Az exkluzív termék zöldkávé-kivonat, a koffein, l-carnitin és rozmaring olaj tartalma három dimenzióban a problémás helyeken elősegíti a makacsul felhalmozodott zsírpárnák lebontását, fokozza a sejtek anyagcseréjét, használatával visszanyerhető a feszes testvonal. Bőrbarát összetételű, hypoallergen, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz. Aktív anyagai: zöldkávé, klorogénsav, koffein, teofilin, carnitin, rozmaring Használati javaslat: Kezeléskor az előkezelő krém felvitele után, a fásli mennyiségétől függően 30ml oldatot hígítsunk fel 30ml meleg vízzel. Ezt öntsük az előzőleg meleg vízbe áztatott és kicsavart fáslikra majd tekerjük be vele a kívánt testrészeket. Használata során a kezelt személy enyhe hidegérzetet tapasztal, majd a kezelés végén rövid ideig tartó meleg érzet, bőrpír kialakulhat.
-32%
Bezárás

Bioskin komplett otthoni testtekercselő szett

24,900Ft 16,900Ft

Szeretnél megszabadulni a zavaró narancsbőrtől otthonod kényelmében?

Próbáld ki testtekercselő szettünket, feszesítsd a bőröd egy kiváló minőségű hypoallergén, tartósítószermentes termékkel. A használata pofon egyszerű, heti 2-3 alkalomra javasoljuk.

A csomag tartalma:

A szalonok átlag 6-10.000 Ft/alkalom áron kínálják a testtekercselés, így a Bioskin szettel jóval áron alul elvégezheted a szalon minőségű testtekercselést az otthonod kényelmében.
-20%
Bezárás

Bioskin komplett testtekercselő szett teljes test

32,400Ft 25,900Ft

Szeretnél megszabadulni a zavaró narancsbőrtől otthonod kényelmében?

Próbáld ki testtekercselő szettünket, feszesítsd a bőröd egy kiváló minőségű hypoallergén, tartósítószermentes termékkel. A használata pofon egyszerű, heti 2-3 alkalomra javasoljuk. Szeretnéd az egész testedet, bokától a karokig betekerni? A szalonok átlag 6-10.000 Ft/alkalom áron kínálják a testtekercselés, így a Bioskin szettel jóval áron alul elvégezheted a szalon minőségű testtekercselést az otthonod kényelmében.
-12%
Bezárás

Elasztikus fásli 1db

2,500Ft 2,200Ft

Kiváló minőségű latex-mentes testkezelő fásli

Használata során nem nyúlik, nem bolyhosodik.

Mosógépben 40-60 fokon mosható, szárítógépben szárítani nem ajánlott.

A mellékelt kapcsokat nem ajánlott használni.

-33%
Bezárás

Fat Burn Therapy Előkezelő krém 250ml

4,500Ft 3,000Ft
Exkluzív karcsúsító készítmény, gyógyszerészek által kifejlesztve. Az extra hatékony zöld kávés előkezelő krém bio rozmaring-kivonattal, forradalmi újdonság az alakformálásban. A zsírégetésben meghatározó szerepet játszó L-carnitin, valamint a természetes zöld kávé-kivonat klorogénsav tartalma segíti a zsírpárnák lebontását, gátolva a zsírlerakódást, fokozza a sejtek anyagcseréjét. Hidratál, feszesít, antioxidáns, Anti-aging sejtvédő hatású. Bőrbarát összetételű, hypoallergen, tartósítószert és színezőanyagot nem tartalmaz. Aktív anyagai: zöldkávé, klorogénsav, koffein, teofilin, carnitin, rozmaring Használati javaslat: Körkörös mozdulatokkal alaposan masszírozza be a problémás területeket (comb, has, fenék, kar). Használata során rövid ideig tartó meleg érzet, bőrpír kialakulhat.
Helytartó
Bezárás

LEBOMLÓ kozmetikai nadrág (egyszer használatos)

400Ft
LEBOMLÓ kozmetikai nadrág, kisebb ÖKÖLÓGIA LÁBNYOMOT hagy maga után, ételcsomagoló anyagból készül, így nem tartalmaz káros anyagokat. Edzéshatékonyság növelő Erősen
Bezárás

Utánrendelhető szett

8,900Ft
Az Utánrendelő szett egy 8 alkalmas testtekercselő kezelés elvégzéséhez elegendő.

A csomag tartalma: